13 Temmuz 2009 Pazartesi

Tavsiye edeceğim "İçecekler"




Bu yaz sıcağında, her zaman gittiğimiz cafelerde ki en ilginç ve kesinlikle tavsiye edebileceğim içecekleri anlatmak istiyorum.İlki Bebek'te Happily Ever After'daki "Happy Margarita Strawberry" California'da genellikle frozenlar şarap bardağında servis edilir.Bu içecekte California esintili şarap bardağında servis ediliyor.Tekila, portakal likörü, taze çilek ve portakal suyu ile hazırlanıyor.Fiyatı 30 TL.
Cihangir'deki en uğrak cafe Smyrna'daki içecekler insana bağımlılık yapıyor.Fakat bir tanesi varki vazgeçilmezim."Sakız Frozen"İzmir'in meşhur sakız reçelini sütle eritiyorlar sonrada üstüne dondurma ekliyorlar.İçine bol bolda buz attıkları zaman insan içmeye kıyamıyor.Alkollü içerseniz 20 TL, alkolsüz 12 TL.
Son olarakta Mayadrom'un içinde yer alan It's a Joke Hippi'deki "Relax Mojito" İçinde bacardi, lime, taze adaçayı yaprakları, ananas ve vanilya şurubu var. Bunlar ustalar tarafından karıştırılıyor ve inanılmaz bir şekilde servis ediliyor.Size tavsiyem bacardi yerine "havana club" koydurtun, bence daha lezzetli oluyor..Fiyatı 26 TL
Afiyet olsun:)

0 yorum: